Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

След загубата на сина си Борис Снежа така и не успява да се върне към своя нормален начин на живот. Дори точно обратното – опитва се да избяга от всичко, което ѝ напомня за отминалите дни. Изгубила изцяло пътя и смисъла, отчаяната майка се затваря в себе си все повече и дори се отказва от фондацията за защита на жени, преживели домашно насилие, с която се занимава от дълги години. Едно случайно събитие, обаче, ще отключи шокиращ обрат в живота ѝ, точно когато най-малко го е очаквала.

Николай на косъм между живота и смъртта в „Братя“

Следователите от отдел „Наркотици“ удрят на камък при посещението в клиниката по естетична хирургия на д-р Милотинов – дейността на болницата изглежда съвсем изрядна и сякаш нищо не потвърждава подозренията им, че лекарят помага за прането на мръсни пари, идващи от „Арол Холдинг“. Йосифов и Черкезов от своя страна не се отказват и продължават проверките по веригата, взимайки под внимание меценатството на Милотинов и щедрите му дарения към фондация за бездомни кучета. Но връзката между наркотиците, картините, моделките с пластични операции и кучкарника става все по-сложна и трудно проследима. Ще им хрумне ли друг ход за разплитане на нишката, която са подхванали, или тя ще се окаже подвеждаща и пагубна за цялото разследване?

Денис Топал влиза в капан в „Братя“?

Ива е на важен кръстопът в живота си. След предложението на Митко да се разделят, сякаш камък ѝ пада от сърцето. Облекчението, което изпитва след раздялата, ѝ дава увереност, че решението е съвсем правилно. Но това не я прави по-спокойна относно нейните най-дълбоки чувства, които определено я водят към бившия й съпруг Калин. Разкъсвана между ранената си любов към него и страховете за сенките от миналото Ива трябва да вземе своето окончателно решение. Какво ще е то и има ли как да го постигне?

Не пропускайте новия сезон на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.