Не пропускайте новите епизоди на криминалната драма всеки делничен ден от 22:30 ч. по NOVA

Нови мистерии и неподозирани истини от миналото ще бъдат разкрити в епизодите на „Братя“ тази седмица по NOVA. Посещението на Снежа в офиса на „Кара Ботаникс“ силно смущава Филип и го провокира да се върне назад във времето към драматични събития, които се е опитал да заличи от съзнанието си. Какво крие Карамитев и ще има ли силата да направи най-опасното признание? Ще си позволи ли Снежа да бъде изцяло откровена с него или страховете й ще я заставят да се пази?

Снежа с шокиращо разкритие в „Братя“

Денис е разкъсан от мъка и не успява да преработи болезнените преживявания от своето детство. Писмата, които Сандо му дава да чете – изпращани преди много години от неговата майка до баща му, още повече го разстройват. И вместо да намери обяснение за начина, по който се е развил животът му, той се изпълва с още повече обвинения към Снежа. За него тя е виновна, че е останал без баща, а липсата на истинска опора го е белязала завинаги. Какво ще отключи надигащата се ярост?

По стъпките на синтетичната дрога, следователите от ГДБОП разширяват полезрението си и поставят под наблюдение известно столично заведение. По тяхна информация точно там безпроблемно се разпространява „синята муха“, но каква е схемата, кой и по какъв начин извършва доставките и имат ли те общо с Топал и компания?

Николай на косъм между живота и смъртта в „Братя“

Междувременно опитвайки да докаже лоялност към Карамитев, с единствената цел да бъде възможно най-близо до всякаква информация за планираното ликвидиране на Денис, Лора затъва все повече в сделките на подземния свят. Още по-тежко за нея се оказва, че със своя план, тя въвлича и приятелките си във взаимоотношения с мафията. Измъчвайки се от угризения, Лора се старае да запази тайната, но се надява скоро всичко да приключи и да извади от опасност Ива и Мая. Ще успее ли преди някоя от двете жени да заподозрат за двойната й игра?

Не пропускайте новия сезон на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.