Бойците стъпват на Дивата река за първи път

Териториалната битка в „Игри на волята: България“ този понеделник завърши със съвършено ново разпределение за трите племена. Жълтите успяха да грабнат безкомпромисно победата след две седмици на Дивата река и да се завърнат сред благата на Резиденцията. За първи път от началото на третия сезон на формата, Бойците ще се сблъскат с тежките условия на Дивата река, а Приключенците видяха как изглежда Стопанството.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (4 октомври)

Въпреки загубата на Габриела и двете седмици на Дивата река, Жълтите успяха да съберат нужната мотивация и сили, и разгромиха другите два отбора в тежка и напрегната битка, която започна и завърши с пороен дъжд. Емоцията от победата и очакваната обилна храна бяха съпътствани с много щастливи викове и прегръдки в племето, въпреки леките пререкания между участниците преди това.

Габриела ще се срещне с Мартин на Плажа на отшелника

Двете свежи попълнения при Бойците не помогнаха на племето да завоюва по-висока позиция и последва първата им среща с Дивата река. Въпреки слабата игра на Мани, тя не падна по гръб и отказа да признае вина пред съотборниците си, което доведе до поредната остра размяна на реплики.

Димо Алексиев: В „Игри на волята: България“ предстоят много изненади

Приключенците останаха изненадани от добрите условия в Стопанството и приеха новия си дом с радост. След напрегнатия избор на капитан, часове преди териториалната битка, двата лагера в племето не стоплиха отношенията си, а напротив – скандалите, разделението и новите стратегии, взеха превес.

Неочакван обрат донесе победа за Бойците в номинационната битка в „Игри на волята: България“

Габриела ли ще бъде новият господар на Плажа на отшелника или Мартин ще защити територията си? Кой от тримата капитани ще надделее в утрешната битка и каква награда ще избере? Ще продължат ли скандалите в племената на Приключенците и Бойците? Как ще отпразнуват Жълтите победата от днес? – разберете тази вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.