Гледайте „Астерикс на Олимпийските игри“ от 12.30 ч. и „Дърти хлапета 2“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Съботният киноследобед по NOVA ще стартира с история за премеждията на Астерикс и Обеликс. След като галите научават, че римляните възнамеряват да пратят легионера Глутеус Максимус да представлява Рим на Олимпийските игри, те избират да бъдат представени от своите шампиони Астерикс и Обеликс. Вълшебната отвара е забранена, защото е изкуствен стимулант, и галите ще трябва да разчитат единствено на уменията си. Ще се справят ли срещу ловкия противник?

По-късно в 15.00 ч. „Дърти хлапета 2“ разказва история, изпълнена със забавни недоразумения, неочаквани сблъсъци и изненадващи разкрития.

С надеждата за по-спокоен живот Лени Фейдър се премества със семейството си в малкото градче, където е израснал заедно с най-добрите си приятели Ерик, Маркъс и Кърт. Ежедневието в провинцията е далеч по-спокойно от това в Лос Анджелес и Лени е уверен, че това ще окаже позитивно влияние върху децата му. Но броени дни след настаняването в новия им дом той и тримата му наскоро пристигнали приятели откриват, че нещата коренно са се променили. Освен че се сблъскват с местни полицаи, диви животни и неуравновесени жители - Лени, Ерик, Кърт и Маркъс са принудени да докажат, че младежкият им дух все още не ги е напуснал. 

Не пропускайте развръзките в „Астерикс на Олимпийските игри“ от 12.30 ч. и „Дърти хлапета 2“ от 15.00 ч.