Елена ще се бори за мястото на Отшелника

За първи път в трети сезон на „Игри на волята: България“ битката за спасение се превърна в битка за директна елиминация. Мани успя да надвие Елизабет, Соня и Елена и си тръгна като победител от Арената, печелейки спасение и 50 златни гроша. Въпреки сериозната си преднина, Соня нямаше нужното търпение и късмет и остана последна, което в тази битка означаваше само едно – пътят й в най-екстремното риалити приключи изненадващо.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (8 октомври)
 

Милена донесе победа за Приключенците във втората номинационна битка

„Разочарована съм, но ще си тръгна оттук с високо вдигната глава. Дадох най-доброто от себе си на Арената и бях честен и коректен играч. Безкрайно съм благодарна за това приключение“, сподели Соня, секунди след неочакваното й отпадане.

Приключенците грабнаха победата в тежка номинационна битка в „Игри на волята: България“

В елиминационния сблъсък се изправиха Елизабет и Елена, които заеха второ и трето място в битката за спасение. Фитнес-треньорът Елена трябваше да заеме мястото на номинираната Красима заради контузията, която тя претърпя. Двете дами в жълти екипи се изправиха в гладиаторски дуел, но точният мерник на Елизабет й донесе победа с голяма преднина. Денят, пълен с изненади за Елена, продължи, когато Димо й съобщи, че получава втори шанс и може да се бори с Отшелника, обитаващ безлюдния плаж.

Приключенците грабнаха победата в тежка номинационна битка в „Игри на волята: България“

Ще преглътнат ли Андрей и Елизабет поведението на Красима, заради което Елена напусна предаването? Ще признае ли тя, че е щастлива от развитието на ситуацията? Как Мартин ще посрещне Елена на Плажа на отшелника? Ще успее ли тя да се пребори за мястото му? Кои ще са новите капитани на Бойци, Приключенци и Жълти? Кой ще вземе Резиденцията в териториалната битка? Ще се измъкнат ли Бойците от Дивата река? - зрителите ще разберат в тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.                                                                               

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.