Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Денис все още се опитва да асимилира факта, че досега най-големият му враг – Филип Карамитев, всъщност се оказва негов биологичен баща. Сандо заема изненадваща позиция, като непрекъснато убеждава брат си, че Филип е много коварен човек, който не умее да обича и в никакъв случай не трябва да му се гласува доверие. Юлия също има категорично мнение – „Булгаро“ си остава техен враг и всяко действие в противоположната посока може да разбие империята „Арол Холдинг“. Каква е причината Сандо да застава срещу собствения си баща и имат ли право двамата с Юлия, или просто следват своите собствени интереси, страхувайки се да не загубят позиции? И на кое ще се довери Денис – на чувствата си, на разума, на своята интуиция или на убежденията на близките?

Война или прошка между баща и син в „Братя“?

В живота на Филип обратът също е съдбовен. Откритието, че най-големият му конкурент на българския пазар – Денис Топал – всъщност е неговият собствен, първороден син Драго, внезапно преобръща живота му. Миналото се връща като ураган в подреденото ежедневие на бизнесмена и той изпитва смесени чувства към случващото се. Години наред се е опитвал да забрави болезнените спомени за голямата си любов и детето от нея, изоставени в родината. Но Филип все още добре помни онези усещания, от които е избягал – липса на контрол над себе си, неизвестност и връхлитащи го ирационални емоции заради жената, която е обичал. Страх и вълнение се борят вътре в него, но кое ще надделее в душата му и за какво се безпокои най-много асистентът Марин Владов, наблюдавайки своя шеф в тази ситуация?

Дани Ангелов: Героят ми Черкезов в „Братя“ мачка с любов!

Мая е все по-разочарована, защото приятелката й Лора все не събира смелост да сподели пред Ива истината за дейността на „Кара Ботаникс“. Чувството за справедливост на интуитивната жена е провокирано и тя подтиква всеки ден Лора да признае, в какво ги е замесила и какви са рисковете от съвместните им проекти с компанията на Карамитев. Ще се осмели ли най-накрая Лора да погледне Ива в очите и да разкаже за грешката си? 

Не пропускайте новия сезон на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.