Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Велин не може да си намери място от притеснение, откакто научава за завръщането на Филип Карамитев в България. В неговото съзнание този човек носи вината не само за разбитото му семейство, но и за основните злощастни събития в живота му. А най-болезнен за Велин е фактът, че нито Снежа, нито Драго се трогват от предположенията му, че Филип не е дошъл с добро и от него може да се очакват големи неприятности. Отчаян, че никой не се вслушва в думите му, той предприема смели действия, за да се срещне очи в очи с врага от миналото и да му отправи своето сериозно предупреждение. Как ще реагира Карамитев, какво още имат да си кажат двамата и за кого срещата ще се превърне в тежък удар с неизвестен завършек?

Ще се обединят ли Филип и Денис в „Братя“?

Изострила докрай сетивата си заради мисията, с която тя доброволно се зае, Лора става толкова наблюдателна, че вече нищо не може да убегне от вниманието й. Тя все още вярва в първоначално чутата информация за евентуалното ликвидиране на Топал и се надява да се сдобие с информация за развитието на начертания план навреме, за да помогне на Денис да се предпази. Наблюдавайки изкъсо действията на Филип и Марин, Лора става неволен свидетел на мистериозна доставка в офиса на „Кара Ботаникс“. Какво има в пратката, кой е нейният получател и защо съдържанието й шокира Лора до такава степен, че е готова да си помисли най-лошото?

Сандо застава твърдо против Филип в „Братя“

Точно, когато разследването на линейките от частната медицинска помощ сякаш е попаднало в задънена улица, следователите от ГДБОП засичат нов сигнал от джи пи ес устройството, което поставиха в едно от превозните средства на компанията. Притеснени от провала на предната си акция, те не искат да вдигат излишен шум, а и нямат нито минута за губене, затова тръгват веднага по следите на сигнала. Каква голяма изненада ги очаква на място и дали ще открият така необходимите им доказателства по случая?

Война или прошка между баща и син в „Братя“?

Денис информира хората си за замисления съюз между „Арол Холдинг“ и „Кара Ботаникс“ в част от дейностите на двете бизнес империи. Той очаква отпор от Сандо и Юлия, които предварително заявиха своите опасения и позиции. Но дали ще играят контра, или ще останат с него? И как ще възприемат новината останалите от групата, ще срещне ли Денис тяхната подкрепа за задействане на начертания общ работен план с Филип?

Не пропускайте новия сезон на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.