Морунов избра предимство за Бойците пред огромна облага за себе си в капитанската битка

Във вторник вечер в „Игри на волята: България“ настъпи краят на един етап и започна изцяло нов. Едно от племената напълно изчезна от картата на най-екстремното риалити в българския телевизионен ефир. Загубата в най-важната териториална битка за сезона се оказа пагубна за племето на Жълтите и то бе заличено завинаги, въпреки че водеше в класацията на игрите в третия сезон с 11 победи.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (26 октомври)

Победата на Приключенците им донесе възможността първи да посочат играч от Жълтите, който да премине в тяхното племе, и това бе Борис. Втори право на избор имаха Бойците, които се спряха на Андрей. Между Красима и Симеон Приключенците взеха професионалния борец в отбора си, а за Бойците остана капитанът Красима. Сълзите в очите на бившите Шампиони и силните емоции, които изпитаха, не останаха скрити за зрителите на NOVA.

Елизабет е последният покровител на Плажа на отшелника

Морунов и Стратимир се изправиха един срещу друг в тежка, дълга и многокомпонентна капитанска битка, която сравниха по трудност с номинационна. Точността и хвърлянето на брадва се оказаха слаби страни на капитана на Приключенците и дадоха превес на Морунов в едно от предизвикателствата в играта. Това се оказа и решаващо за изхода от битката и водачът на Бойците извоюва победата си с нестопяема преднина.

Туджаров: Разделям играта от "Игри на волята: България" на 3 вида

Пожарникарят спази дадената дума пред племето си и избра предимството пред личната облага. Димо опита да изкуши Морунов с цели 200 гроша, които можеше да вземе за себе си, но той остана твърдо зад обещанието, което едновременно зарадва и учуди Бойците.

Кремена отстрани Елизабет в ожесточен дуел

Какво ще е предимството за Бойците в днешната номинационна битка? Трудно ли ще е на бившите съотборници Красима, Андрей, Борис и Симеон да застанат един срещу друг на Арената? Ще успеят ли да се докажат пред новите си племена и да станат част от тях? Приключенци или Бойци ще грабнат победата в първата номинационна битка. Кой ще отиде на съвет и кой ще бъде първият номиниран след сливането? – всички отговори ще станат ясни тази вечер в новия епизод на „Игри на волята: България“ от 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.