Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Денис е силно изкушен от идеята да замине извън България със своята любима. Той си представя, че само по този начин ще има шанса да започне живота си на чисто с жената, в която от години е влюбен – Лора. Бизнесменът обмисля стъпките, чрез които може да приведе намерението си в действие, но улавя несигурността сред най-близките хора в групировката, които предусещат, че се задава важна промяна. За да осъществи плана си, той трябва да повери управлението на компанията в ръцете на своя брат Александър Акарди или на дясната си ръка – Радо Андреев. Когото и да избере, съществуват както плюсове, така и достатъчно минуси. Топал сякаш клони да заложи на Сандо, но има ли смелостта окончателно да се откаже от цяла една бизнес империя, как ще го изненада Радо на свой ред и какво ще бъде финалното решение на Денис?

Драго и Лора решават бъдещето си в „Братя“

Групата хакери, наети от Симеон, за да заличат следите му, оставени при създаване на приложението в даркнет за мафията, минава всякакви граници. Момчетата изнудват Симо до краен предел, разполагат се в дома му, както им е удобно и не се съобразяват с никакви условия. Отчаяният ученик вече не знае какво да направи, но все още го е страх да поиска директна помощ от баща си, защото е наясно, че, ако това се случи, може да има драматични последствия за самия него, които сериозно да му навредят. Хакерите, обаче, стават все по-агресивни в своето изнудване и чашата на търпението прелива. Има ли Симо полезен ход на действие, ще потърси ли подкрепа или ще измисли друг начин за справяне с напечената ситуация?

Стойо Мирков: От усмивка бързо преминавам към битка

Гергана е силно разочарована от връзката си със Сандо. Тя не може да си прости, че се е влюбила в човек, който сякаш не умее да обича и това й носи само болка. Опознавайки все по-добре мъжа, за когото мисли постоянно, Гери е огорчена от егоцентризма и жестокостта му. От една страна ММА-боецът продължава да декларира, че за него тя не е само поредното момиче, но от друга – Сандо продължава да крие взаимоотношенията си с хостесата. Каква е причината за предпазливостта му и дали Гери е склонна, за пореден път, да се съобрази с неговите амбициозни планове, или вече е готова да го откъсне от сърцето си завинаги?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.