Племенният съвет на Бойците изпрати Красима на елиминация

В „Игри на волята: България“ зрителите на NOVA станаха свидетели на първата номинационна битка за седмицата. С новите си състави и с голяма мотивация, двете племена се изправиха едно срещу друго с единствена цел – победата.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (3 ноември)

Ключът към нея бе скрит не само във физическата сила, но и в добре обмислената тактика. Приключенците успяха да задържат 60-килограмовото гюле по-дълго и се спасиха от племенен съвет.

Елизабет се завърна триумфално в битката между племената в „Игри на волята: България“

След загубата Бойците се срещнаха с Ралица Паскалева край огъня на племенния съвет. С общо пет номинационни гласа те изпратиха на битка за елиминация Красима. Посочените причини бяха свързани с  тежката травма на крака, с която тя трябва да бъде много внимателна. Красима се разстрои от номинацията, но отново демонстрира силен дух, който не може да бъде сломен толкова лесно. Тя бе категорична, че ще даде всичко от себе си, за да победи и да продължи напред в най-екстремното състезание в телевизионния ефир.

Симеон избра предимство за Приключенците след победа в капитанската битка

Кое племе ще спечели втората номинационна битка? Ще успеят ли Приключенците да запазят племето си цяло до следващата седмица или някой от тях ще се изправи срещу Красима? Ще покажат ли Бойците, че могат да победят? Кой ще бъде вторият номиниран? – не пропускайте да разберете в новия епизод на „Игри на волята: България“ тази вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.