Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Целият отдел „Наркотици“ е в шок, след като от тайни източници на ДАНС се получава сведение, че преди два дни през ГКПП Калотина в посока към Сърбия са изнесени 200 кг. хероин с предполагаем подател Денис Топал. Йосифов е извън себе си от нерви и среща очи в очи собствения си провал. След няколко неуспешни акции и вербуване на информатор директно в групировката на наркобоса, спецполицаите все още не могат да намерят верния път към така необходимите им доказателства за ареста на Топал. Инспекторът е наясно, че лично той носи цялата отговорност за липсата на реални резултати от разследването, но най-дразнещ за него остава фактът, че и през информатора си Акарди той дори не е чул слух за сделката с половината от хероина, чието движение всички така стриктно следят. Очевидно е – или Сандо играе своя опасна игра, или се оказва безполезен в мисията, за която е вербуван. Калин е готов на крайни мерки, за да промени хода на събитията и обмисля да отстрани информатора, сменяйки рязко плана си.

Каква е съдбата на Николай в „Братя“?

Депресията на Лора, породена от престоя й зад решетките на следствения арест, взима връх и тя загубва контрол над състоянието на духа си. Унищожителното чувство на вина за убийството на Огнян и колебанията в собствената й личност я разтърсват до краен предел. Отчаяната жена вече е убедена, че не заслужава да й се случи каквото и да било хубаво нещо. Затова Лора е решена да прекрати подготовката на сватбата си и да погребе цялата идея за нея. Поведението й плаши Мая, която усеща, че това е много повече от мъчителна криза и изказва притесненията си пред Ива. Има ли начин двете да подкрепят приятелката си и какъв огромен риск си позволява да поеме Ива, за да помогне на Лора?

Групировката на Топал пред разпад в „Братя“

Велин усеща, че изпада в много опасно положение, приемайки да помогне на Драго с прикриването на присвоения от Кадими хероин. Без да знае конкретни подробности за казуса с дрогата, той си слага главата в торбата напълно съзнателно и доброволно, с надеждата да докаже на доведения си син, че искрено съжалява за предателството, извършено преди много години. За бащата това представлява един вид изкупление, чрез което може да си заслужи прошката. По ирония на съдбата, в този важен момент Драго може да разчита единствено на човека, на когото най-малко е вярвал в годините назад. Той оценява това и напълно му се доверява, а и не вижда друг изход в създалата се драматична ситуация, в която един след друг го предават най-приближените му хора в групировката. Какъв товар от отговорност е готов да понесе Велин и дали комбината между двамата ще има благополучно развитие?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.