Тази вечер в 20:00 ч. по NOVA всички маски падат

Жаклин се оказва в много сложна ситуация - принудена от Ленков да участва в съмнителна продажба на диаманти, тя ще бъде арестувана. Откъде спецполицаите са разбрали за случващото се в хотела и ще бъде ли подведена Станкова под отговорност?

Орлин Павлов и Силвия Петкова: Много тайни ще бъдат разкрити на финала в „Пътят на честта“

Мия е истински щастлива след като разбира, че Владимир е неин баща. Той е именно такъв, какъвто си го е представяла докато е растяла далеч от него. Радостта на Мия обаче трае кратко, защото Ленков е арестуван пред очите й. В какво е обвинен и има ли събрани достатъчно доказателства срещу него?

„Деликатна задача“ и поредица от неочаквани разкрития в „Пътят на честта“

Охраната на Жаклин - Вихра се оказва замесена в романтична връзка с убития модел Гергана. Наследницата на Киро Християнина вече знае, че най-близкият й човек крие нещо от нея. Готова ли е Вихра да сподели тайната си? Защо охранителката е избрала да мълчи през цялото време?

„Ябълката на раздора“ в „Пътят на честта“

След минало, изпълнено с мъчителни изпитания и нелеки житейски ситуации, Кера най-накрая успя да открие биологичните си родители и голямата любов в лицето на Калоян Станков. Ще получи ли шанса да отвори нова страница в живота си и да бъде щастлива?

Не пропускайте финала на втори сезон на "Пътят на честта" тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.