Двете грациозни дами са водещи на благотворителния спектакъл на УНИЦЕФ и NOVA, който ще бъде излъчен тази събота от 20:00 ч. по NOVA

Мария Игнатова и Алекс Раева, които отново са заедно на сцената за инициативата на УНИЦЕФ „Големите малки“, разказват любопитни подробности за това невиждано шоу, което ще се случи утре.

„Всички знаем какво е УНИЦЕФ. Това е специализирана асоциация към ООН, която от 75 години е движеща сила в защита и промяна на живота на децата. Предстои един много хубав спектакъл, по случай тези 75 години. Той ще се случи на 29 януари, събота от 20.00 ч. и зрителите на NOVA ще могат да станат свидетели и да участват в цялото това хубаво нещо, което предстои“, разказва пред репортер на „На кафе“ Алекс Раева.

УНИЦЕФ България и NOVA с благотворително събитие в подкрепа на българските деца

„Осем популярни българи ще бъдат обучавани от 8 малки ментора в необичайни за тях умения, които до сега те не са практикували. Ще се опитаме да изредим всички лица, които ще участват: златните момичета – нашият ансамбъл в друго амплоа, Александър Сано, Мира Иванова, Фики Стораро, Тервел Пулев, Стефан Вълдобрев, Ники Илиев и Андреа Банда Банда. Андреа е с много интересен номер и се надяваме да не падне, защото не и е лека задачата. Зрителите ще могат да гласуват за изпълнението, което най-много са харесали и всички средства които са събрани ще отидат за каузите на УНИЦЕФ за децата в България“, допълва Мария Игнатова.

На какво ги учат малките таланти?

„Това, което правят малките деца е прекрасно. Децата не са на телефоните, а ги виждаме да танцуват. Учат ни на усмивка. Всеки път когато влезем в залата, с Мария сме нелепи, но те ни зареждат по един невероятен начин. Отдавна не сме били заедно водещи и имаше тръпка, но сега тя се замести от предизвикателството да танцуваме преди да водим. Според нас зрителите ще се забавляват много, ще видят страхотни истории, ще проследят нещата, които правят УНИЦЕФ в България. Ще гледаме послания от Мария Бакалова, Соня Йончева, Елена Петрова. Затова не пропускайте спектакъла в събота в ефира на NOVA“, призовават зрителите чаровните водещи.

Ники Илиев преодолява страха си да танцува в „Големите малки“

За мечтите им като деца

„Майка ми имаше по-конкретна мечта и то няколко, но някак си нещата ми се наредиха по приятен начин и когато върна лентата назад, не бих променила нищо“, споделя Алекс.

За съперничеството или какво харесват една в друга

„В Мария харесвам борбения й характер. Много пъти съм давала стъпка назад, а тя е тази, която ме е дърпала напред, особено в ситуации, в които изчаквам и проявявам несигурност“, разкрива Алекс. „Според мен е взаимно общуване на всякакви нива. В този случай Алекс ме побутна да се включа в инициативата“, признава от своя страна Мария.

Зрителите ще имат възможност да подкрепят мисията на УНИЦЕФ за децата на България на dari.unicef.bg или с месечни дарения от 5 лева, като изпратят SMS с цифра 5 на 1021.

Гледайте „Големите малки“ на 29-и януари от 20:00 ч. по NOVA.

За Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и технологични компании в България, част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа Юнайтед Груп. Развива се изключително динамично и предлага на клиентите и партньорите си голямо разнообразие от телевизионни канали, радио станции, уебсайтове, дигитални платформи и печатни медии. Като социално отговорна компания, Нова Броудкастинг Груп винаги е заставала зад значими каузи и инициативи в различни сфери на обществения и културен живот на България.

За УНИЦЕФ

Вече 75 години УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират пълния си потенциал. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден – в над 190 държави и територии – за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.