Гледайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Този четвъртък домакин в „Черешката на тортата“ ще бъде потомственият актьор, баща и продуцент и един от най-обичаните герои от сериала „Откраднат живот“ Алек Алексиев.

Той ще избере да пазарува по списък от любимите магазинчета в своя квартал, а домашното вино, което ще сервира, е поръчано специално от с. Ботево.

Артистична домашна кухня, поднесена с история, с Искра Донова в „Черешката на тортата“

Актьорът с неподправено чувство за хумор ще посрещне гостите в артистичния дом, който споделя със семейството си, и няма да се поколебае да признае, че съпругата му Яна Титова е всичко за него. „Съществувам благодарение на нея“, категоричен е той.

Тероарна кухня с Гергана Стоянова в „Черешката на тортата“

Концептуалното меню, което Алек ще сервира на гостите си, включва: плата с мезета и с чери домати и говеждо бон филе с пюре от сладък картоф, с продукти от село Стефан Караджово, а десертът ще бъде истинска изненада.

Какво кара Алек да се запали по лентовата фотография, с какво предизвикателство ще посрещне гостите си и как ще оценят представянето му, гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.