„Борим рутината със сватби и пътешествия“, споделиха те

След като грабнаха голямата победа в сезон 2 на най-романтичното риалити, Тяна и Иво решиха да поделят паричната си награда със своите подгласници Тина и Станимир.

В студиото на „Събуди се“ победителите споделиха кои са най-големите трудности, с които са се сблъсквали и каква е рецептата за неугасващата любов, която тържествува нас всичко.

„Отпразнувахме нашата трета сватба в Египет. Събрахме се 52 човека. Трябваше да е в семеен кръг, но само семейството сме около 20 човека. Искахме да е в Азия, но заради пандемията нямаше как. Но Египет се оказа много хубава дестинация и изживяхме страхотно приключение.“

Рецепта за любов

„Тази година ще отбележим 20 години откакто сме заедно. В началото е по-трудно, докато човек се напасва. После става лесно. Познаваме се толкова добре и сме свикнали един с друг, че се концентрираме върху хубавите неща. За дребните неща е ясно, че ако за толкова време не е променил, няма и да стане.”

„В началото е много лесно. Когато има еуфория и всичко ти се струва цветя и рози. С времето нещата, които са ти харесвали в началото, има вероятност да започнат да те дразнят. В тези моменти любовта се променя и не е такава, каквато е било в първата година. Но тя се развива и става по-спокойна и по-хубава. Вярвам, че днес се обичаме повече, отколкото преди 20 години.“

„С децата нещата се случват лесно и от само себе си. Аз имам трима братя. Израснала съм в среда с много деца. Когато сме толкова много, майка ми чисто физически не успяваше да обърне толкова много внимание на всеки един от нас. Но нещата се случват естествено. Вярвам, че децата сами си избират родителите. Научават кармични уроци. Каквото е писано да стане, ще стане. И то не е случайно. Наслаждаваме се на живота“, разказва Тяна.

За трудностите в любовта

„Най-трудният период за мен беше след появата на първото ни дете. Тогава и двамата бяхме на по 25 години. Бяхме го планирали. Мислехме си, че вече ни е скучно само да излизаме с приятели. И бяхме готови за следващата стъпка. Но едно е в представите, а друго в реалността. Животът става доста по-сложен. Тогава се случи така, че не можех да се откъсна. Докато бащата, особено когато е по-млад някак разглежда детето като отговорност на майката. Но те са обща отговорност. Но трябва да има време и за нас. Първата година определено беше най-трудната“, допълва тя.

На финала на сезон 2 на най-романтичното риалити „Един за друг“ Тяна и Иво споделиха паричната си награда с Тина и Станимир.

„Участието ни в „Един за друг“ беше уникално изживяване. Сега, когато предстои да го гледаме от малкия екран, съм сигурна, че ще се върнем към емоцията и изживяванията. Нямаме търпение и вярваме, че игрите ще бъдат на съвсем различно ниво. С всеки изминал сезон сложността на препятствията нараства. Ще бъде голямо приключение. Желаем успех на всички участници!“, категорични са те.

13 нови двойки ще се борят за първото място в най-романтичната надпревара. Третият сезон на „Един за друг“ започва на 17 февруари в 20.00 ч. по NOVA.