„Двойките ги обединява силната любов един към друг, хъса и мотивацията за победа“ разкрива водещият на снимачната площадка

Какво да очакват феновете от третия сезон на най-романтичното риалити предаване „Един за друг“, което стартира утре 17 февруари от 20.00 ч. в ефира на NOVA? Повече подробности научаваме от репортера Дилян Калчев в сутрешния блок „Здравей, България“. Интересът към формата е огромен, тъй като много двойки искат да проверят силата на любовта си с техните половинки и да разберат дали наистина са „един за друг“. Много са желаещите да се включат във формата, но са подбрани най-ярките и разнообразни персонажи. Предстоят много неочаквани изненади и за участниците, и за зрителите пред екрана още от самото начало. Поради големия интерес за участие в „Един за друг“, този сезон ще бъде изпълнен с още по-интересни личности, с любопитни житейски истории.

„Този път двойките са разделени на две групи, тъй като ще имаме и две любовни обиталища. „Едните се нанасят във вече добре познатата ни вила на любовта, а вторият отряд ще попадне във вилата на любовта. Още в началото се завързва много сериозна интрига“, разкрива какво да очакваме Емо Чолаков, водещ на предаването. „Записалите са за участие в кастинга този сезон са два пъти повече от кастингите на предишните два сезона общо. Двойките както винаги са разнообразни, цветни. Имаме повече възрасти двойки. Имаме двама пожарникари, който да гасят любовните пожари. Имаме както знаете и доста екстремни изпитания. Имаме и участници с голяма възрастова разлика в двойката. Това което ги обединява всичките е силната им любов един към друг, хъса и мотивацията за победа и естествено да докажат пред цяла България, че са един за друг.“

Победителите в „Един за друг“: Тяна и Иво Пресолски – за силата на любовта

Силната връзка между двойките допринася и за силния зрителски интерес. Феновете на предаването често търсят връзки и аналогии със своя личен живот и този на участниците.

„Наблягаме на истинските чувства, които нашите участници трябва да доказват ежедневно. Говорим за любов, подложена на изпитание, което беше девизът ни предния сезон. Това съчетание и гаранция за успех. Романтично, положително и най-позитивното шоу в ефира на България. Тази година ще имаме нови изпитания, по-мащабни и интересни, с които хората ще се забавляват“, допълва вечно усмихнатият водещ на предаването.

„Както винаги предизвикателствата са свързани със съвместния живот на двойките. Поставяме ги в ситуации и ги изправяме пред теми, които не са подозирали, че са съществували един между друг. Двойките преоткриват себе си и партньора си тук. Виждат го в нова светлина. Предизвикателствата подлагат връзката между двойката на изпитание“, коментира Емо Чолаков изпитанията и предизвикателствата, пред които ще се изправят участниците в риалити формата.

13 нови двойки ще се борят за първото място в най-романтичната надпревара. Третият сезон на „Един за друг“ започва на 17 февруари в 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.