Нови и интересни двойки са решени да докажат обичта си в третия сезон на най-романтичното предаване, което започва на 17 февруари от 20:00 ч. по NOVA

Тази пролет по NOVA се завръща любимото риалити „Един за друг“ с нов сезон, изпълнен с любов, приключения и много положителни емоции. За трета поредна година най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир ще тества любовта на двойки, решени да докажат, че заедно са непобедими. За успешното изпълнение на предизвикателствата отново ще следи чаровният водещ с неподражаемо чувство за хумор Емо Чолаков, който ще съпреживява емоциите с двойките и ще бъде неотлъчно до тях по време на всички изпитания.

„В „Един за друг“ наблягаме на истинските силни чувства, които нашите участници трябва да доказват ежедневно. Говорим за любов, която в същото време е подложена на изпитание. Мисля, че това съчетание е гаранция за успеха на най-позитивното шоу в ефира. Тази година със сигурност ще имаме много нови изпитания – все по-мащабни и по-интересни. Ще поставим двойките в ситуации, които не са подозирали, че съществуват, за да преоткриват себе си и партньора си в предаването“, сподели за „Здравей, България“ водещият на риалити формата „Един за друг“ Емо Чолаков.

Шеметната надпревара, която изкарва участниците от комфортната им зона, стартира утре вечер в 20:00 ч., а новите предизвикателства ще поставят на изпитание както техните отношения, така и физическата и психическата им подготовка. На финала победителите могат да си тръгнат със сума от 50 000 до над 100 000 лв.

Победителите в „Един за друг“: Тяна и Иво Пресолски – за силата на любовта

Интересът за участие в най-положителното предаване в телевизионния ефир е огромен и тази година. В новия сезон на „Един за друг“ са кандидатствали два пъти повече хора от записалите се в предходните два сезона. В атрактивния каст влизат повече от интригуващи двойки с любопитни житейски истории, част от които с богат семеен стаж, с голяма възрастова разлика помежду си, но и с голямо желание за екстремни преживявания. Това, което обединява всички, е силната любов, мотивацията за победа и желанието да покажат, че са създадени „Един за друг“.

В предходните сезони две двойки си разделиха почетното първо място след грандиозна финална битка. В първия сезон на предаването победители станаха Искра и Йордан и Елена и Пламен, а във втория -Тяна и Иво решиха да поделят наградата си с младата двойка Тина и Миро.

Не пропускайте да разберете кои са новите влюбени двойки и докъде са готови да стигнат за любовта.  

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.