„В новия сезон освен „Вила на любовта“ ще имаме и „Хижа на любовта“, разкри водещият

Броени часове преди старта на най-романтичното предаване - тази вечер от 20.00 ч. по NOVA, водещият Емо Чолаков в компанията на победителите от първите два сезона – Елена и Пламен и Тяна и Иво, повдигна завесата за предстоящото в новия трети сезон на „Един за друг“.

„Един за друг“ се завръща с вълнуващи приключения и истинска любов

„В новия сезон всичко е по 3. Започваме ударно и завързваме супер интрига. Няма да вкарваме двойките както във втори сезон – първо 7, а после 6. Тази вечер всички ще влязат накуп. Но ще бъдат настанени на две различни места. В сезон 3 освен „Вила на любовта“ ще имаме и „Хижа на любовта“. Двойките ще имат шанс да разменят местата си, а по някое време ще се съберат всички заедно на трето място – „Пущинакът на любовта“. Наградата в трети сезон ще бъде на стойност от 50 до над 100 хиляди лева. В зависимост от това как си играл и си се представил по време на целия сезон, двойките ще вземат това, което са си изработили“, разкрива водещият на най-романтичното предаване в ефира.

„Тази година участниците са изключително цветни, красиви и интелигентни. Влюбени, разбира се! Нещата ескалират. Ако на кастинга в първи сезон са се явили 2000 души, на втория – 3000, сега са към 5000“, допълва той.

„Животът ни след шоуто се промени. Най-малкото Instagram избухна. Не сме и очаквали, че може да се случи“, споделя Елена, победител в „Един за друг“ – сезон 1.

Емо Чолаков:„Един за друг“ е най-романтичното и позитивно шоу в ефира на България

„Ние участвахме в годината, в която пандемията беше в разгара си, но останахме много близки с хората от нашия сезон. Също с тези от втори сезон. До такава степен, че направихме бизнес с друга двойка. Докато участваш в предаването, за много кратко време ти се случват много хубави неща. Изживяваш много емоции. И това със сигурност сближава“, допълва нейния партньор Пламен.

„Всички участници от двата различни сезона са толкова близки. Виждат се, контактуват си, правят си тиймбилдинги“, разказва Емо Чолаков.

„Направихме едно събиране на всички двойки от двата сезона заедно с екипа и разменихме ролите. Екипът бяха участници вместо нас. Получи се много готино. Ние ще се съберем и довечера, за да гледаме шоуто“, разкрива Пламен.

Победителите в „Един за друг“: Тяна и Иво Пресолски – за силата на любовта

„Когато изгледахме първия сезон и се записахме за участие в шоуто, си представях, че отиваме на почивка. Срещаш с нови хора, забавляваш се по цял ден, играеш игри. Събрахме се с участниците от първи сезон, защото това, което преживяваш, няма как да ти се случи в реалния живот. Който не се е докоснал отблизо до „Вилата на любовта“ и до този проект, не може да го разбере. Това е емоция, която няма как да се опише“, споделя Тяна, победител във втори сезон на шоуто.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.