Две изпитания ще тестват уменията на влюбените и готовността им да се жертват за половинката си

Първият епизод на „Един за друг“ ни срещна със седем двойки, които влязоха във Вилата на любовта. Пъстрата палитра от влюбени включва партньори с 32-годишен брак, младо семейство, което се е венчало само преди два месеца и родители на четири деца. Те преминаха през първите си две изпитания, като трябваше да сглобят къмпинг лагер и да разсмеят мим. Не всички си тръгнаха като победители и това ги принуди да нарушат личния си комфорт. 

Емо Чолаков: „Един за друг“ – сезон 3 ще започне със суперинтрига

Тази вечер предстои нови шест семейства да се включат в надпреварата за голямата награда. Всяка от тях ще прекрачи прага на Хижата на любовта, а плътно до тях ще бъде водещият Емо Чолаков. Това ще се случи, след като преминат през две изпитания. Влюбените трябва да докажат колко са добри в подреждането на голямо количество багаж в кола и в надиграването в народните танци. Залогът отново са гримовете на дамите и панталоните на господата.  

„Един за друг“ се завръща с вълнуващи приключения и истинска любов

Коя двойка ще се справи най-бързо? Ще получи ли привилегия за представянето си и ще се наложи ли някои от тях да се лишат от вещите си или всички ще бъдат отличници? 

Гледайте тази вечер от 20:00 ч. в новия епизод на „Един за друг“ по NOVA.