Гледайте романтичното риалити тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

Тринайсет влюбени двойки се впуснаха в най-романтичното приключение „Един за друг”. В петък вечер Хижата на любовта приюти последните влюбени, който не само се настаниха в стаите си, но и преминаха през първите си изпитания. Най-бързи в надиграването се оказаха Петя и Николай, които избраха да върнат панталоните на половинката на Сияна - Мирослав.

Нови шест двойки влизат в „Един за друг“ тази вечер

В събота водещият Емо Чолаков ще отправи към влюбените покана за Автокино, която ще подложи на сериозен тест нервите и шофьорските умения на партньорите. Дамите ще влязат в ролята на навигатор, а господата ще трябва да шофират автомобил на заден ход със затъмнени стъкла. Тази игра се е превърнала в класика за „Един за друг”, но задачата на двойките ще бъде усложнена. По какъв начин ще разговарят помежду си и какви допълнителни задачи ще имат, докато преминават през трасето?

Емо Чолаков: „Един за друг“ – сезон 3 ще започне със суперинтрига

Какво означават изразите: „върти назад с другия волан”, „вътрешно дясно”, „назад с ляв волан”, „обратен, ама не съвсем” и „хубаво надясно”, ще научим тази вечер в 20:00 ч. от премиерния епизод на „Един за друг” по NOVA.

Гледайте тази вечер от 20:00 ч. в новия епизод на „Един за друг“ по NOVA.   

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.