Влюбените ще влязат в нестандартни роли тази вечер в 20:00 ч. по NOVA

Най-романтичното риалити постави на изпитание нервите на двойките с предизвикателството „Автокино”. Мъжете и жените откриха нов начин на комуникация, а някои от тях научиха посоките. Не липсваха грешки по време на преминаването през трасето като едни изпуснаха предмети, но други бяха безупречни.

„Автокино” ще опъне нервите на двойките в „Един за друг”

Тази вечер нова игра ще предизвика възможностите на партньорите в живота. Ролите на „Стражари и апаши” ще бъдат разделени между двойките. Апашите ще са бегълци от затвора, а стражарите ще имат задачата да ги хванат и разпитат. Каква информация ще трябва да измъкнат и ще се досетят ли, че имат една и съща цел – голямата награда? Какво ще трябва да направят със затворниците след разпита?

Нови шест двойки влизат в „Един за друг“ тази вечер

За първи път този сезон водещият Емо Чолаков ще съобщи на двойките как са се справили с изпитанията и колко пари са завоювали за общата си сметка. Кои ще са първенците сред тях?

Гледайте тази вечер от 20:00 ч. в премиерния епизод на „Един за друг”.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.