Зрителите ще могат да гледат драматичната поредица всяка седмица от вторник до петък

Тази вечер в 20:00 часа в ефира на NOVA стартира дългоочакваната семейна драматична поредица „Лъжите в нас“. Най-новият сериал на медията засяга темите за семейните ценности, изпитанията в живота, грешките и тайните, цената на успеха, споделената и несподелена любов и последствията от съдбоносните решения.  Зрителите ще могат да проследят поредицата всяка седмица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA. Тази сутрин в студиото на „Здравей, България“ продуцентът Евтим Милошев и актьорът Емил Марков споделиха, че предстоящата премиера ще се отличава със силна история и силна режисура, добри актьори, страхотна визия и много добра операторска работа.

Йоана Буковска-Давидова за ролята си на прокурор в „Лъжите в нас“

“Това е една семейна сага, но можем да говорим за една философска драма. Това е историята на един заможен баща, натрупал богатството си по време на прехода. Но идва моментът, в който трябва да плати сметка за действията си. Историята започва с този герой – Константин Шейтанов”, разкри продуцентът Евтим Милошев и обеща „Лъжите в нас“ да се отличава от всички други сериали в ефира.

В „Лъжите в нас“ зрителите ще видят любимите актьори Емил Марков, Диана Димитрова, Радина Думанян, Орлин Павлов, Владо Пенев, Йоана Буковска, Ирен Кривошиева, Дарин Ангелов и други, които ще влязат в ярките и многопластови образи на героите си. Сюжетът на сериала се развива около историите на едно разпадащо се семейство и тъмните сделки около бизнеса му, изпълнени с тайни, лъжи и егоизъм. Незаконният дърводобив и последствията от него, както и домашното насилие са част от темите, които са силно засегнати в продукцията.

Диана Димитрова: Моята Ирина ще обърка плановете на всички герои в „Лъжите в нас“

„Името на героя ми Шейтанов, не е случайно. Шейтан означава дявол - човекът, който сключва сделка с дявола. Героят ми е много по-различен от мен и е интересен с това, че въпреки богатствата си и охолния си живот, търси досег до обикновените хора. Опитва се да живее паралелно между бедните и богатите. Историята не е предвидима. Тръгва от историята в семейството, но се разпростира до различни хора, от различни поколения, свързани с последиците от много престъпления“, разказа Емил Марков за ролята си на бизнесмена Константин Шейтанов.

Евтим Милошев: „Лъжите в нас“ е сериал за сечта не просто в гората, а в човешките отношения

Зад най-новата продукция на NOVA стоят създателите на успешните сериали – „Откраднат живот“ и „Дяволското гърло“ - Dream Team Group. „Лъжите в нас“ е по идея на Христина Апостолова. Режисьор и креативен продуцент е Павел Веснаков, сценарият е дело на Елена Ермова и Дилян Павлов, главни оператори са Иван Вацов и Орлин Руевски.

Не пропускайте премиерата на най-новия сериал "Лъжите в нас", тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.