„Нямаме двойка-фаворит, защото всички са много точни!“, споделиха първите, напуснали романтичното риалити

Валя и Емил споделиха, че се радват много за шанса да участват в предаването.

„За нас беше интересно и любопитно. Съжалявам, че не успяхме да отговорим на въпросите в играта с лука, тъй като бяха трудни. Емил ме познава прекалено добре. Убедена съм, че ако бяха по-конкретни, щеше да отговори правилно”, споделя Валя.

Валя и Емил отпаднаха от надпреварата „Един за друг“

„Самата емоция при мен надделяваше повече и дори леко превъзбуден изказвах мнения и коментирах по-разпалено. Не съм свикнал да губя и да съм на дъното в резултатите“, разкрива Емил.

Влюбените търсят недостатъците на любимия в „Един за друг“

„В „Един за друг“ научихме, че за много неща не се познаваме добре. Не сме се подготвяли предварително, не сме обсъждали дадени теми. Затова тези игри ни дойдоха като изненада. Стремихме се да отговаряме първосигнално. В играта с лука, в която главата ми беше в аквариума с лука, очите ми сълзяха и не виждах. Не можех да мисля трезво. С всеки грешен отговор се разстройвах все повече. Накрая си казах: „Всичко замина!“, допълва той.

Двойките в „Един за друг“ подложени на изпитанието лучен специалитет

„Неговата бурна реакция се дължеше на това, че виждаше накъде отиваме. Затова просто избухна и не можа да издържи“, разказва Валя.

„Нашето послание към зрителите е, че сме позитивни хора, мислещи хора. Хора, които могат да се радват, но и да минат през болки и тъга“, категоричен е Емил.

„Ще стискаме палци на всички участници! Нямаме фаворит, защото всичките са много точни, весели и приятни хора! Нека най-добрите победят!

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.