Гледайте романтичното риалити в сряда вечер от 21:00 ч. по NOVA

След като в епизода във вторник на мъжете в най-романтичното риалити им се наложи да измият купчини мръсни чинии и се опитаха да отгатнат, кои от домашните задължения са предпочитани от половинките им, е ред на следващото предизвикателство.

Домакинска работа за шампиони и игри за предвидливост в „Един за друг“

Доколко познават мъжете си участничките е в основата на предстоящото състезание. В първата част от играта мъжете ще трябва да отговорят на въпроси, с които да оценят различни свои характеристики и качества, като самочувствие, емоционалност, интелигентност, признават ли си грешките, колко добър любовник е, вслушва ли се в мнението й, прощава ли лесно, колко са харесвани и колко деца искат. Дали жените им ги възприемат по същия начин и дали мнението им съвпада с това на силната им половинка?

Валя и Емил от „Един за друг“: Ще стискаме палци на всички участници!

При кои от двойките ще има големи разминавания и при кои от тях ще съвпаднат мненията и самооценката? Кои влюбени ще вземат играта и ще постигнат перфектния резултат?

Ще има ли промяна в класацията след играта? Коя ще бъде първата номинирана двойка за седмицата, която ще е застрашена от излизане от предаването утре вечер?

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.