„Под снимката ни имаше над 400 коментара и всичките негативни. Това означава, че сме интересни на зрителите“ споделиха влюбените, напуснали романтично риалити

Двойката влезе в шоуто с голямата амбиция за победа, но за съжаление се налага да отпаднат в началото.

„Допуснахме грешка при двойната игра, което ни костваше продължаването на участието ни в предаването. Съжаляваме, че си тръгваме много рано и смятаме, че можеше още да видите от нас“, признава разочарованието си Цвети.

„Може би играта и вота вървят ръка за ръка и са комбинирани. Според нас участниците видяха стратегически, че сме добри и на игрите, а и се справяме със залозите. Другите дебнеха нашата грешка. Ние се провалихме за съжаление и те се възползваха от начина да ни изпратят у дома. В генералното класиране бяхме в топ 3, но така е в живота: една грешка води до провал“, допълва половинката си Кристофър.

Валя и Емил от „Един за друг“: Ще стискаме палци на всички участници!

За предразсъдъците относно разликата във възрастта

„За нас това, което се случи след излизането ни не беше изненада. От самото начало бяхме наясно с какво ще се сблъскаме. Знаехме, че ще получим негативни коментари, но може би, не чак толкова много. Имахме възможност да видим реакциите от първите епизоди, когато са се излъчили визитките ни. На всички останали двойки имаше харесвания и коментари около 80 до 100, докато под нашата снимка имаше над 400 коментара и всичките негативни. Това означава, че на българския зрител сме интересни. Имаше около десетина положителни коментара. Очаквахме подобна реакция, но не в такава степен. На Крис му беше малко по-трудно да се справи с това. Не мога да разбера когато едно младо 20 годишно момиче има връзка с доста по-възрастен господин и то със сериозна разлика от 20 до 30 години, то всичко е ОК. Мъжът е готин, защото е успял да привлече вниманието на такова младо момиче. Свикнали сме с този начин на взаимоотношения. Аз съм имала и други връзки, с по-големи от мен мъже, но това няма значение ако хората помежду си са намери варианта да се разбират, да се уважават и да могат да съжителстват заедно. Какво значение имат годините? Свикнали сме да хулим и осъждаме, без да се замислим защо го правим. Никой не е в нашите обувки. Ние не сме в ничии чужди обувки и не съдим никой. Както искате си живейте живота, стига да бъдете щастливи. Ние сме намерили нашия вариант, затова приемете го!“ разкриват емоциите си влюбените по повод негативните  коментари по техен адрес.

Изпитание за визуалната памет в „Един за друг“

„Безапелационно хората, които заслужават да стигнат до финал това са Сиси и Миро, защото те доказаха, че възрастта няма значение. Те са двойка, която е на възраст, но се справят по-добре от нас“, категоричен е Кристофър.

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.