Водещият представи прогнозата за времето в компанията на гальовната Пупи, спасена от Stray Angels

Тази седмица в прогнозата за времето по NOVA, Ники Василковски търси човек с добро сърце, който е готов да бъде верен приятел на малката гальовна, любвеобвилна и игрива Пупи. Намерена е в района на Благоевград и е изключително добра. Не се притеснявайте от превръзките на лапите й, тъй като кученцето се лекува и вече е добре физически.

Ще ви разкажем тъжната история на "Бездомните Ангели" по нашите улици. Поредният пример и жертва на това човешко деяние е Пупи. Сладка, пухкава с изкривени лапички, на нея ѝ се наложило да израстне до кофите за боклук. Може би е хранена от добронамерени хора - когато се изхвърлят домакинските отпадъци, винаги се намира нещо “за кучето на улицата”. Да се храни гладно животно е добро дело, но това не е достатъчно то да оцелее. Особено, ако е бебе. Бебешките меки кости не издържат на бързо нарастващото тегло и буквално са се огънали. Точното наименование на болеста е „флексорна контрактура“. Организацията Stray angels поемат грижите за нея. След доста дълго лечение, прием на качествена храна и витамини, Пупи вече се чувства по-добре, и ще се възстанови напълно. Не е нужно да се лекува в клиника, тя е здрава и готова да бъде осиновена. Нуждае се от любов и грижи и ще ви отвърне със същото.

„Време за надежда“: Ники Василковски търси дом на малката Маги

В момента Пупи е на 4 месеца и тежи 6 кг, като се очаква теглото и да достигне 20 кг. 

Единственото, което остава да направим за нея е да намерим топъл дом и приятел, който няма да я изостави отново. Защото трябва да поправим грешката на някой Човек, който не го е грижа, че тя се е появила там, защото не е бил отговорен.  

„Време за надежда“: Никол Станкулова търси дом за Мушмула

Ако смятате че Пупи е кучето за вас, отворете сайта на организацията: https://strayangels.org/ и отидете в секция "Как да осиновя", след което попълнете въпросника за осиновяване. 

Контакти за осиновяване:

+359 888 241 161

www.strayangels.org

bgstrayangels@gmail.com