Отпаднала от най-романтичното риалити двойка сподели емоциите си от преживяването в шоуто

„Влязохме в „Един за друг“, за да се забавляваме. Тръгнахме на приключение и точно това направихме! Не сме играли със стратегии, нито сме се напъвали прекалено“, сподели Сияна.

„Играхме спокойно и това си личи. Нямахме проблем да спечелим игрите, но все пак това е и съдба“, допълва Мирослав.

Сияна и Мирослав напуснаха най-романтичното риалити „Един за друг“

„Искахме да покажем, че и на нашите години човек може да има младежки дух, желание за приключения и забавления“, пояснява Сияна.

 „Мисля, че останалите двойки виждаха в нас силни играчи, въпреки възрастовата ни разлика, заради което гледаха да ни елиминират. Но единственият, който ми го каза в очите, беше Гани“, разкрива Мирослав.

Изпитание върху въжен мост тества любовта на двойките в „Един за друг“

„С годините понякога човек приема партньора си за даденост и спира да обръща внимание на много неща“, категорична е Сияна.

„Общо взето тя говори на висок тон, а аз не чувам нищо“, шегува се Мирослав.

Проверка на знанията на мъжете за женския свят в „Един за друг“

„Нашите фаворити са две двойки. На първо място Мими и Виолин, защото при тях виждахме най-искрената и чистата любов. Тя се виждаше във всеки техен поглед. Не познавам друг мъж, освен Мирослав, който толкова да щади жена си и да трепери над нея. Следващите ни фаворити са Гери и Радо. При тях това, което ни допадна е искреността. При тях няма грам лицемерие, интелигентни са, критични са, но и самокритични. С риск да не се харесват от всички, те бяха истински!“, категорични са Сияна и Мирослав.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022