Гледайте най-романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Изпитанията през изминалите дни пресушиха силите на двойките и бюджетите на Гери и Ради, и Веси и Гани. Това автоматично ги застраши от елиминации. Но влюбените ще могат да се спасят в днешното изпитание за двойки, което е различно от всички останали в трите сезона досега.

„Гръм в Рая“ в „Един за друг“

Играта ще бъде изпълнена с изящество и емоции, защото ще се проведе първият в историята на шоуто конкурс за красота „Мис „Един за друг“. Мъжете ще имат двойна роля в изпитанието, защото ще трябва да изберат облеклото на половинките си, които ще дефилират във вечерни тоалети и плажни костюми, но и да се превърнат в квалитетно жури.

Сияна и Мирослав от „Един за друг“: Нашите фаворити са две двойки

Те обаче ще имат и още една специална тайна задача. Ще се справят ли с нея и коя дама заслужено ще спечели първо място в конкурса?

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022