Гледайте романтичното риалити утре вечер от 21:00 ч. по NOVA

След като в епизода във вторник вечер мъжете разчитаха на сетивата и усета си, опитвайки се да разпознаят половинката си сред всички останали дами по аромат, стъпки и шепот, станахме свидетели на обрати във временното класиране и изненадващо Гергана и Ради заеха първо място в класацията.

Мъжете оставят усетът да ги води в „Един за друг“

В епизода тази вечер на мъжете ще се наложи да прекарат деня омотани в гипс, без да могат да правят нищо без чужда помощ. А дамите ще се наложи да обгрижват мрънкащите си половинки и да изтърпят капризите на представителите на силния пол. Как ще премине един ден във вилата на мъжкото страдание?

Мъжете оставят усетът да ги води в „Един за друг“

Ще се превърнат ли мъжете в големи бебета, търсещи женското съчувствие? Ще се изнервят ли дамите от мрънканията и безкрайните желания на любимите си? Ще издържат ли психически жените и ще прекалят ли мъжете в днешния безкраен ден?

Кои от дамите ще се справят успешно с предизвикателствата? Ще има ли двойка, която ще загуби залога си и ще има ли рокади в класацията?

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022