Гледайте романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След като в епизода в сряда вечер, дамите обгрижваха половинките си и демонстрираха силата на любовта си, първо място в класирането заеха Теодора и Генади. След поредното неразбирателство залога си загубиха Гергана и Радослав, а последни във временното класиране остават Ася и Калоян, които са първата номинирана двойка през тази седмица.

Тест за силата на женската любов в „Един за друг“

Тази вечер в епизода на най-романтичното риалити двойките ще трябва да се впуснат в „луда автомобилна надпревара“. Целта е влюбените да отидат на парти, но пътят до заветна цел, няма да е лек. Двойката ще трябва да измине трасе, през което единият ще е шофьор, а другият навигатор. За да се тества координацията между влюбените, „шофьорът“ ще върти волана, без да може да вижда и ще получава инструкции от „навигатора“, който ще разполага с контрол над педалите и скоростите.

Мъжете оставят усетът да ги води в „Един за друг“

Коя от двойките ще е застрашена от елиминации и рискува да отпраши с пълна газ към дома си? Ще има ли обрат в класацията след играта? Кои ще са влюбените, които тази седмица ще напуснат най-романтичното предаване в ефира?

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022