Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

Злокобно известие шокира Денис и го провокира да се замисли – кой и защо има интерес да го заплашва. Изненадата му е голяма, когато открива повода за зловещото послание. С помощта на Велин, той тръгва по следите на опасна схема, която се случва под носа му. Ще успеят ли да разплетат случая и до какви изводи ще стигнат двамата?

Капан или спасение за Радо Андреев в „Братя“?

Без да иска, Мая дава интересна идея на Ива, която веднага разпознава ползите от осъществяването й. Йосифова е сигурна, че, ако реализира своя замисъл, тя ще може да бъде няколко хода преди противниците си и по този начин ще се доближи до по-големия план за отмъщение. Към кого ще се обърне за помощ и дали ще получи нужната подкрепа?

Ще бъде ли арестуван Денис Топал в „Братя“?

Разкъсван от съмнения към любимата жена, Акарди търси по-добър начин да я контролира. Но тя, от своя страна, все по-упорито се опитва да се изплъзне от надзора му. Какъв хитър ход ще измисли Сандо, за да стигне до истината за странното поведение на Гергана и дали ще има успех?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.