Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

Инспектор Давидова усеща, че разследването на фаталната престрелка, при която живота си губи висшият полицай Йосифов, от известно време буксува. Тя продължава да вярва в убеждението си, че убиецът на Калин е самият Топал, но все още не може да се добере до безспорни доказателства, които да потвърдят тази теза. Елена знае, че в подобни случаи са нужни смели решения и е готова да предприеме провокативен ход, за да направи необходимия пробив. За целта Давидова се насочва към най-близкия кръг на Денис и атакува Акарди, който, според нейните източници, вероятно е бил най-близо до Топал по време на убийството. Каква е причината да вярва, че Сандо може да й бъде полезен?

Денис получава зловещо послание в „Братя“

Напрежението ескалира след разкритието на Денис, че Анатолий има право – група проруски сепаратисти в Украйна действително е получила доставка на оръжие от неговия завод, без той дори да подозира. Но последвалите смъртоносни заплахи от украинската мафия не са единствения му проблем. Топал осъзнава, че тайното преразпределение и нелегалната продажба на оръжие се случват под носа му и то вероятно с помощта на вътрешен човек. Кой е инициаторът на престъпната схема и какво смята да предприеме Денис?

Капан или спасение за Радо Андреев в „Братя“?

Филип Карамитев е много ядосан на своята съпруга, защото постоянно измества медийното внимание към себе си, вместо фокусът да бъде насочен към него в този важен етап от предизборната кампания за кмет на София. Юлия постепенно си дава сметка, че е сбъркала в своя избор, вярвайки, че Филип би могъл да бъде най-силният й коз срещу отмъщението на Денис. Темпераментната дама с ужас констатира, че вместо да получи така жадуваната от нея власт и да бъде истински, равноправен партньор на могъщия Карамитев, тя е превърната в безгласна буква, принудена да живее почти под домашен арест.  За Юлия цената на закрилата, която получава, вече става прекалено висока и тя е решена да промени живота си. С кого е готова да направи съюз, за да се измъкне от унизителната ситуация, в която се намира?

Ще бъде ли арестуван Денис Топал в „Братя“?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.