Двойката, която влезе на шега в най-романтичното риалити, споделя как преоткриха любовта и мнението им за останалите участници в шоуто

„Не очаквахме, че ще ни се случи такова нещо в живота. Мисля, че не бяхме достатъчно амбицирани за победа в сравнение с останалите двойки, които притежават огромен хъс“, коментира Ася пред репортер на „На кафе“.

„Не е точно така, имахме хъс, но по-скоро се забавлявахме на игрите. Беше ни тъжно, че си тръгваме, защото се бяхме потопили много в играта и ни се играеше още“, допълва половинката си Калоян.

Сияна и Мирослав от „Един за друг“: Нашите фаворити са две двойки

Какво не им достигна?

„За съжаление, на нас в игрите винаги не ни достигаше съвсем малко ... за една точка, за една секунда и затова ни беше толкова яд. Знаехме, че можем да се справим“, разказва Ася.

„Първият път получихме доста голяма подкрепа, когато бяхме на елиминации, която дори и не очаквахме. Вторият път имахме надежда, че и сега ще ни подкрепят. Но шанс се дава втори път, но не и трети. Бяхме подготвени и за двата варианта. Когато си в предаването си в затворен кръг и общуваш само с тези определени хора. Някои ти стават по-близки, други не чак толкова. Когато си изправен пред две двойки, които са ти близки, е трудно да се вземе решение, коя да си тръгне“, споделят за очакваната  подкрепа от останалите съквартиранти.

Цветослава и Кристофър от „Един за друг“: Бяхме в топ 3, но една грешка води до провал

Преоткриха ли се в шоуто?

„На 100% се преоткрихме. Зная, че Калоян е винаги до мен, но когато си затворен в предаването без други близки хора, осъзнах колко голяма нужда имам от него. Да ми помага и да ми дава кураж в трудните моменти. Беше ми изключително трудно на играта с риболова. Тогава видях половинката си от различен ъгъл. Бях изключително емоционална и се притеснявах за него във всяка една игра. Мислех, че той е емоционален, но се оказа обратното“, разкрива Ася.

„Нашите фаворити са Мария и Виолин. С тях станахме много близки, дори и без да си говорим. Разбирахме се с поглед. Данчо и Даяна също са ни много близки. В началото, тъй като имаше разделение на Хижа и Вила, бяхме скептично настроени към Гери и Радо, но пък ги преткриваме всеки следващ ден. Всички имат шансове да победят и всички са победители в тази игра. Въпрос на нерви и на стратегия“, признават коя е двойката, която според тях трябва да спечели "Един за друг“.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022