Гледайте най-романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

През изминалата седмица мъжете тестваха сетивата си, дамите издържаха геройски предизвикателството да обгрижат своите „пострадали“ половинки, а за финал всички двойки се впуснаха в луда автомобилна надпревара. В новите епизоди на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA предстоят изпитания за памет, издръжливост и откровеност.

Ася и Калоян: Всички имат шансове и всички са победители в „Един за друг“

Във вторник жените ще трябва да се изправят срещу някои от най-големите си страхове, защото ще имат среща „на сляпо“ с различни обекти в осем аквариума. Всяка от тях ще трябва да ги усети с ръката си и да разпознае какво точно е докоснала. Всяка дама, която преодолее страха от неизвестното и се пребори със страховете си, ще има шанс да спечели залога на половинката си.

Луда автомобилна надпревара в „Един за друг“

Начело във временното класиране се нареждат Теодора и Генади, а деветото място заемат Даяна и Йордан. Предстои ли пренареждане в класацията след новите изпитания тази седмица? Какво се крие в мистериозните аквариуми и ще издържат ли дамите на напрежението в играта? Какво очаква мъжете в индивидуалното предизвикателство? – не пропускайте да разберете от вторник до четвъртък в 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022