Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

Поли вече е убедена, че дейността на Ива минава покрай закона и се заема да разбере какви точно са схемите й в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. Младото момиче става свидетел на съмнителни действия в офиса на шефката си и решава, че ще се намеси в нейните планове, предприемайки дързък и неочакван ход. С какви опасности е свързано нейното решение, дали ще успее да го осъществи и ще научи ли Ива за намеренията на служителката си?

Давидова атакува Акарди в „Братя“

Топал все още не може да разбере кой стои зад тайното преразпределение на оръжие, пристигащо в завода и очевидно отклонявано за нелегален трафик. Той продължава да наблюдава с подозрение брат си заради потайните му действия, будещи редица въпроси. Денис предприема спешни действия, за да стигне до фактите по най-бързия начин, но единствено със знанието и подкрепата на Велин. Двамата се натъкват на още по-критична ситуация, но кой е главният инициатор на престъпното начинание и на какво са готови те, за да разберат истината?

Денис получава зловещо послание в „Братя“

Предизборната кампания за столичен кмет продължава с пълна сила. Графикът на семейство Карамитеви е пълен със събития, които изискват тяхното дейно участие и пълна концентрация. Проблемите между Филип и Юлия, обаче, създават напрежение в двойката и подлагат на риск представянето им пред обществеността. За момента Карамитев, със своя авторитет, умело се справя с буйния характер на съпругата си, но дали ще успее да предвиди всеки неин ход и наясно ли е колко опасна може да бъде Юлия, когато си науми нещо?

Капан или спасение за Радо Андреев в „Братя“?

Гери продължава да получава загадъчни обаждания от майка си и се чувства все по-притисната от нейните непрестанни манипулации и постоянно нарастващи претенции за пари. Младата жена е изправена пред болезнен ултиматум, който я поставя в истински капан, а от него трудно може да се излезе с печеливша позиция. Сложните обстоятелства подтикват Гери да извърши безразсъдно действие, което я поставя в огромен риск. Какво е решила и дали ще има шанса да се отърве безпрепятствено от това мъчително положение?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.