Гледайте най-романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

След като в епизода във вторник вечер, мъжете наблюдаваха половинките си, които се изправиха срещу най-големите си страхове, тази вечер страстта и емоцията завладяват дансинга.

Любов и интимност се превръщат в чувствен валс за двама. Двойките в „Един за друг“ танцуват така сякаш летят на крилете на любовта. Кои ще се превърнат в краля и кралицата на любовния бал и кой ще спечели най-романтичното шоу в ефира?

Мистериозни аквариуми изпитват страховете на дамите в „Един за друг

Целта на следващото предизвикателство е да провери доколко дамите са забелязвани от половинките си. Обръщат ли внимание мъжете на новите дрехи, прическата, грима, бижутата и аксесоарите, носени от дамите? На тях ще им се наложи да пресъздадат по памет визията на половинката си от проведения бал, която се оказва съвкупност от 7 части, дрехи и аксесоари (рокля, обувки, шал, чантичка, аксесоар за коса и още две бижута).

Ася и Калоян: Всички имат шансове и всички са победители в „Един за друг“

Мъжете ще се изправят срещу техния ужас – избора на рокли и бижута. При съвпадение на 5 от 7 верни отговори, те печелят залога на красивата си половинка.

Ася и Калоян си тръгнаха от „Един за друг“

Ще успеят ли да опровергаят твърдението, че силният пол не обръща внимание на жените си, гледайте тази сряда  от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022