Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

Гергана е отчаяна от мистериозните обаждания и съобщения на майка си, която постоянно я притиска със своите манипулации и изисквания. Положението се влошава, защото младото момиче очевидно крие мрачна тайна от миналото си, но много се страхува да сподели истината със своя приятел. Сандо пък не може да си обясни поведението на Гери и подозренията му към нея се засилват с всеки изминал ден. Той дори няма представа какво минава през главата й, но е склонен да мисли най-лошото. Нели засилва натиска над дъщеря си и я принуждава да вземе спешно решение за своя живот от тук нататък. Ще разкрие ли Гергана тайната си и как ще постъпи на този съдбоносен кръстопът?

Поли с дръзко и опасно решение в „Братя“

Научил, кой стои зад схемата с трафика на оръжие в собствения му завод, Топал трябва да вземе спешни мерки. Новината, че точно висшият държавен служител Живко Благоев е инициаторът на нелегалната дейност, го изкарва извън нерви. Той се чувства излъган и усеща, че е попаднал в капан, който може да щракне всеки момент. Денис е решен да разбере цялата истина, но готов ли е Благоев да говори и как ще постъпи Топал в тази сложна и опасна ситуация?

Давидова атакува Акарди в „Братя“

Йосифова търпеливо и систематично върви по своя план и няма никакви задръжки да извърши каквото и да било, в името на основната си цел – отмъщение. Тя не се спира пред нищо, за да си осигури по-лесен достъп до секретна информация от ГДБОП, която би й помогнала за нейната тактика. Спечелила конкурса за почистваща фирма, с помощта на Черкезов, тя не се бави, а подготвя необходимото техническо оборудване за шпионаж в офиса на инспектора. Ива възлага задача на своите служителки да поставят камери в отдел „Наркотици“, за да я захранват с актуална информация. Дали момичетата ще се справят с тази свръх рискована мисия, или ще бъдат заловени?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.