Гледайте най-романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

След като в епизода в сряда вечер, мъжете доказваха, че обръщат внимание на външния вид на половинките си, първо място в класирането заеха Даяна и Йордан, след смел залог и успешно преминаване през предизвикателството. Предпоследни в класацията остават Симона и Борислав, а Поли и Димитър дефилират по пътя към номинациите.

Моден тест за силния пол в „Един за друг“

В следващия епизод всички заедно ще участват в най-популярната и стратегическа на всички времена игра – шаха. Чрез нея ще се разкрият лидерите, получаващи одобрението и неодобрението във „Вилата на любовта“. Ще се изясни кой е най-популярен и кой най-дразнещ сред участниците? Кой е най-грижовен и най-свадлив? Коя двойка се радва на любовта на останалите и коя е най-малко харесваната?

Мистериозни аквариуми изпитват страховете на дамите в „Един за друг“

Също като в шаха, умовете на участниците тази вечер ще бъдат предизвикани, защото ще трябва да уловят нагласите, витаещи във въздуха във "Вилата на любовта". Всички двойки ще бъдат разположени едновременно върху условна шахматна дъска. Участниците от най-романтичното риалити ще отговарят на въпроси, като отговорът им трябва да съвпадне с отговора, посочен от мнозинството. Коя двойка първа ще достигне до желаната целувка и ще има ли загубили играта?

Ася и Калоян: Всички имат шансове и всички са победители в „Един за друг“

Какъв рекорд ще отчете водещият в края на играта и ще има ли достатъчно съвпадения? Познават ли се двойките в най-романтичното предаване и какъв ще е призивът на водещия Емо Чолаков на финала на игрите за седмицата?

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022