Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

Филип Карамитев прави неочакван ход, с който успява да изненада братята, особено Топал. Той кани големия си син на специална среща, в която има да каже важни неща. Денис е изпълнен с подозрения към своя баща и не може да си обясни причината за настояването му. Какво предложение ще чуе и може ли то да промени отношенията между двамата?

Гергана е пред съдбоносен избор в „Братя“

Сандо не е на себе си след изчезването на приятелката му. Намереният вкъщи годежен пръстен, оставен от нея, подсказва, че тя е напуснала апартамента доброволно, а не е отвлечена, в което той се усъмни още в първия момент. Невъзможността да се свърже с Гери и да разбере какво става, направо го влудява. Къде е любимата му, каква тайна крие и има ли някой, който може да помогне на Сандо да я намери?

Поли с дръзко и опасно решение в „Братя“

Денис и Радо се озовават очи в очи в резултат на мистериозната сделка, към която ги подтикнаха Благоев и Янев. И за двамата вече е ясно, че те са станали част от опасна манипулация и то без да разберат. Но кой е инициаторът на цялата схема и какви са намереният му? Дали Топал и Андреев ще решат да завършат сделката, или ще се откажат, предвид съмнителните обстоятелства около случването й?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.