Противоречиви емоции връхлетяха двойките в епизода снощи

В разгара на сезона на най-романтичното предаване в телевизионния ефир – „Един за друг“ – състезанието става все по-оспорвано с всеки изминал ден. В последното изпитание двойките се включиха в стратегическа игра и опитаха да уловят настроенията, витаещи във Вилата на любовта.

Участниците трябваше да предположат както кои са лидерите по популярност и позитивни качества, така и да отгатнат кои от тях застават на първите места по обидчивост, лицемерие, заядливост и труден характер според мнозинството.

Състезание за стратегия превръща в пионки двойките в „Един за друг“

Мъжете и жените в „Един за друг“ се изправиха пред тежко изпитание. Въпреки вложените усилия от тях, беше постигнат своеобразен рекорд по несъответствия. Отговорите на въпросите предизвикаха противоречиви емоции у някои от участниците – едни бяха приятно изненадани и поласкани, а други – истински разочаровани от мнението на мнозинството за тях.

Мистериозни аквариуми изпитват страховете на дамите в „Един за друг“

След като голяма част от двойките оставиха на случайността своите предположения стана ясно, че не познават конкурентите си достатъчно добре. По тази причина получиха възможността да положат още усилия, за да опознаят останалите и тази седмица никой не се раздели с приключението „Един за друг“.

Какво предстои за участниците в новите епизоди на най-романтичното предаване? Не пропускайте да разберете от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022