Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

Новината, че инспектор Давидова е открила свидетел на убийството на Калин Йосифов, доста изненадва Денис и той е принуден да вземе спешни мерки. Но това, което още повече го притеснява, е реакцията на брат му. Сандо подозира, че Радо се е разприказвал пред полицаите и е твърдо решен да разбере от Елена, дали предположението му е вярно. Случайна среща, обаче, запалва у него яростен импулс, който го подтиква да вземе крайно решение за разчистване на сметките. Какво е намислил Акарди и как ще се отразят действията му върху и без това взривоопасната ситуация?

Филип с изненадващо предложение в „Братя“

Поставена в непривично за нея подчинено положение, Юлия Опланчик крои сериозни планове да се отърве от контрола на своя съпруг. Тя спешно търси силни съюзници, с помощта на които може да си отвоюва обратно личната свобода и да осъществи своите основни цели – да се върне в бизнеса като фактор и да възстанови влиянието си в наркосредите. Дъщерята на украинската мафия се чувства призвана за много по-важни житейски битки, отколкото да бъде жена на мъжа си, стояща тихо в неговата сянка. Юлия е жадна за власт и победи, затова се опитва да се освободи от единствената й пречка на този етап – Филип. Ще успее ли да привлече на своя страна стария си познайник Сергей Лихно и дали той може да й помогне срещу Булгаро?

Гергана е пред съдбоносен избор в „Братя“

Убедена, че фирмата на Йосифова участва в нелегална дейност, Поли иска да разбере с какво точно се занимават служителките на компанията. Тъй като Ива официално отказва да я пусне да работи на терен, редом с останалите чистачки, младото момиче измисля хитър начин да направи каквото си е наумила. Но ще има ли смелост Поли да осъществи докрай своя опасен план и какво ще я изуми, докато опитва да се добере до истината?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.