„Идеята на този живот е да сме щастливи!“, категорична е изпълнителката

За нея битките и победите не са чужди. Дали в живота или на сцената Анелия винаги се е борила за нещата, в които вярва. Може би заради това тя се откроява като една от най-ярките и индивидуални певици на българската музикална сцена. Днес тя отваря вратите на дома си за зрителите на „Събуди се“ и ще разкаже за победите и за загубите в живота, за новата любов, новата музика и кога човек стига до това нещо, наречено баланс. С нея ни среща Драгомир Танев и операторът Таси Асенов.

Анелия е новият победител в „Като две капки вода“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Чувствам се много щастлива от първата си победата в „Като две капки вода“. Много харесвам DARA. За мен от съвременните поп артисти тя е номер 1. Това ми повлия така сърцато да се раздам за този образ. И като че ли досега беше най-близко до мен. Не е тайна, че аз съм артист от 20 години. С индивидуалност в гласа си и излъчването си и ми е трудно. Защото трябва да изляза от себе си. Затова се старая да подхождам много отговорно към това, което правя. Мисля, че за мен е добре да се опитам да изляза от зоната си комфорт, защото е свързано с нещо хубаво“, разказва Анелия.

„Аз съм от хората, които са родени за сцената и работата ми не ме изморява. Занимавам се с музика от дете и не си представям да правя нещо различно в живота си. Но с годините осъзнавам, че балансът е най-важното в човешкия живот. Балансът между работата, семейството, между приятелите и личното време.“

„Всичко в живота си има цена. През годините съм се отказала от много лично време и съм платила висока цена, за да съм това, което съм днес. Важно е да осъзнаем, че трябва да има баланс в живота и да се борим да имаме всичко. Работата не е най-важното“, споделя певицата.

Етиен Леви: Много силен випуск на „Като две капки вода“, без борба за безсмислено надмощие

„Винаги съм знаела какво искам и никога не съм зависела от странични фактори, за да открия себе си. Понякога е имало моменти, в които е трябвало да взема сериозни решения. И тогава ми е било тежко.“

„Ще кажа нещо, което не съм споделяла досега. В момента, в който срещнах моята половинка, оставих дома си за миг. В момента дъщеря ми живее тук, а ние понякога идваме при нея. Но оставих дома си за секунда, защото смятам, че любовта е най-важното нещо. Човекът до мен има много добра душа и много ме подкрепя. И двамата сме завършени личности. На този етап искам едно, а впоследствие може би и повече неща от него, което е нормално с развитието на една връзка. За мен е важно, че е много грижовен, а аз виждам любовта и чрез грижата.“

„Успехът се измерва в това човек да е в хармония със себе си, да е щастлив, да има здраво семейство и после всичко останало, което си върви“, разкрива Анелия.

Анелия: Класическата естрада ще е предизвикателство за мен в следващия лайв

„Дъщеря ми е много артистична. Предстои й да кандидатства за висше училище. Иска й се да се занимава и с музика, но като хоби. Аз ще я подкрепя и смятам, че ако тръгне да прави нещо, свързано с музика, то трябва да бъде индивидуално, а не, свързано с майка й. За мен най-важното в момента е тя да завърши 12 клас, да кандидатства и да завърши висше образование. От майка ми се научих да бъда силна и достойна жена, зодия Скорпион. А от баба ми се научих на доброта.“

„Ако отсрещната ситуация, страна, човек, близък, приятел, любим пази моята душа, както аз пазя всички останали мои близки хора, оставам в ситуацията. Ако ли не, просто си тръгвам. Идеята на този живот е да сме щастливи!“, категорична е изпълнителката.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.