Гледайте най-романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

През изминалата седмица дамите се изправиха пред някои от най-големите си страхове, мъжете доказваха, че обръщат внимание на външния вид на половинките си, а за финал партия шах промени отношенията между двойките в „Един за друг“. След изпитанията в най-романтичното риалити двойките останаха в непроменен състав, а начело в седмичното класиране застанаха Теодора и Генади. На последното девето място останаха Мария и Виолин.

Избраха най-одобряваните и най-неодобряваните участници в „Един за друг“

Тази вечер състезанието продължава със забавно мъжко изпитание, което ще подейства като студен душ на двойките. Силният пол ще разчита на спокойна ръка, здрави нерви и концентриран ум. Всеки от тях ще трябва да преодолее осеяно с препятствия трасе, обсипвайки половинката си с комплименти. Всяка грешка ще донесе неочаквано напрежение за мъжете и леден душ за половинките им.

Състезание за стратегия превръща в пионки двойките в „Един за друг“

Коя част от изпитанието ще бъде по-лесна за преодоляване на мъжете? Кои ще бъдат най-колоритните комплименти и ще се окаже ли, че сред мъжете има скрити поети? Какви предизвикателства предстоят още тази седмица? И коя двойка ще се окаже на дъното на класацията?

Какво предстои за участниците в новите епизоди на най-романтичното предаване? Не пропускайте да разберете от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022