Гледайте романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

В следващия епизод на „Един за друг“ тази вечер дамите ще впечатлят зрителите с уменията си на екшън амазонки, които спасяват своите избраници в зрелищно приключение. След снощния епизод, в който те получиха заслужени комплименти от половинките си, във временното класиране първенци са Гергана и Радослав, следвани от Поля и Димитър. Последни, след като загубиха залога си в предишната игра, са Веселина и Ганчо, които рискуват номинация.

Леден душ охлажда страстите в „Един за друг“

Следващото изпитание ще хвърли участниците в истински киноекшън. На бойното поле излизат дамите, които ще трябва да влязат в ролята на Лара Крофт и да спасят половинките си и техните залозите. Съвсем „като на кино“ мъжете са отвлечени, а за да ги спасят, дамите ще трябва да преодолеят пет от своите най-големи страхове, под прицела на смъртоносни снайперисти.

Избраха най-одобряваните и най-неодобряваните участници в „Един за друг“

Ще проявят ли жените достатъчно съобразителност и находчивост, и ще се преборят ли за спасението на своите любими мъже? Кои ще стигнат до финала и ще има ли отказали се дами, не успели да преминат през изпитанието?

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022