Гледайте романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Следващото изпитание, залагащо на емоциите, би могло да доведе до големи промени в класирането. Гергана и Радослав продължават да са водачи във временното класиране, непосредствено следвани от Даяна и Йордан. Първата застрашена от елиминации двойка са Веселина и Ганчо които за съжаление загубиха всичките си средства.

Дамите стават екшън амазонки в „Един за друг“

В новата вълнуваща игра двойките ще трябва да впрегнат всичките си умствени и физически възможности. Целта е да се провери доколко мъжете и жените разсъждават еднакво. Избрани са популярни любовни фрази и цитати, изписани от мъжете с емоджита. Ще успеят ли дамите да ги разчетат?

Леден душ охлажда страстите в „Един за друг“

Ще се затруднят ли двойките от логическото изпитание? Ще има ли опънати нерви и кои от тях ще се окажат на елиминации? Какво ще изберат участниците при поставената им дилема: да се разделят с две двойки през настоящата седмица или през следващата?

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVА.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022