Гледайте епизода на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Антимафиотите получават анонимен сигнал, който им помага да стигнат до свръх важна информация относно предстояща следваща сделка на Радо Андреев с Карим Халаф Златния. Въпреки странния начин, по който научават подробностите, инспектор Черкезов е повече от сигурен, че трябва да проверят сигнала и да се подготвят за спешна акция. Какво ще открият на място и ще успеят ли да заловят Андреев в избухналата кръвопролитна престрелка?

Поли с опасност за живота в „Братя“

Денис, Сандо и Велин се заемат да разплетат схемата с нелегалния трафик на натовско оръжие, което очевидно се случва под носа им в завода. Те започват пряко наблюдение на всички товарни бусове, влизащи и излизащи от сградата на предприятието, за да разкрият как се случва заделянето на оръжие. Ще попаднат ли на верните следи и каква ще е изненадата им при проследяването на превозните средства?

Ще остане ли жив Радо Андреев в „Братя“?

Колкото и да е трудно, Гергана все пак прави опити да се сближи с дъщеря си и да изгради нормални отношения с нея. Малката, обаче, не е свикнала с постоянното й присъствие и се инати по детски, което вбесява Гери и я разклаща до краен предел, защото не знае как да постъпи. Изнервена, младата майка допуска голяма грешка и провокира фатална ситуация, която излага живота на 8-годишното момиченце на огромна опасност. До какво ще доведе ескалацията на напрежението?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.