Веселина и Гани получиха безапелационната подкрепа на останалите двойки

Истински екшън и наелектризиращи емоции завладяха участниците в епизодите на „Един за друг“ тази седмица. Въпреки голямото желание да останат, Мария и Виолин приключиха участието си в най-романтичното риалити. Те се изправиха на елиминации срещу Веселина и Гани, които получиха безапелационната подкрепа на останалите седем двойки в надпреварата.

Логическа задача изпитва ума и физиката на двойките в „Един за друг“

„Гласуването за нас не беше толкова неочаквано. Изправихме се срещу една от най-силните двойки, която има много силна връзка с другите участници във Вилата на любовта. Тук изпитахме емоции, които няма как да изпитаме навън. Влязохме с усмивка и си тръгваме с усмивка. Беше страхотно да опознаем нови хора и да живеем с тях. Доволни сме от всичко, което направихме тук!“, споделиха Мария и Виолин за представянето си в „Един за друг“.  

Дамите стават екшън амазонки в „Един за друг“

Още в началото на седмицата двойката от Пловдив стартира играта в дъното на класацията. В мъжкото предизвикателство Виолин не се справи достатъчно бързо с преминаването по трасето, а в женското Мария не успя да преодолее страха си от височина и се отказа. В общото изпитание те трябваше да впрегнат възможностите си и да разсъждават еднакво. За съжаление Мария не можа да отгатне кои любовни фрази и цитати е избрал да изпише Виолин с помощта на емоджита.

Леден душ охлажда страстите в „Един за друг“

По време на елиминациите водещият Емо Чолаков изненада всички с новината, че се налага да вземат трудно решение. Тъй като миналата седмица никой не напусна предаването, участниците трябваше да определят дали тази или следващата седмица с надпреварата да се сбогуват две двойки. Вотът отреди само една двойка да напусне „Един за друг“ тази седмица, а следващата с предаването да се разделят две.  

Какви нови и интересни предизвикателства очакват участниците? Кои двойки ще се окажат на дъното на класацията и кои ще се справят най-добре с поставените задачи? Не пропускайте да разберете в новите епизоди на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVА.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022