Гледайте епизода на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Получила тайнствена задача от адвокат Янев, Ива е решена да докаже, че може да се справи с всичко, което й възложат. Мисията е да се дискредитира личността на човек, който постепенно се превръща в рисков фактор за мнозина. Йосифова има конкретен план и няма да се спре пред нищо, за да го осъществи. Причината е, че иска да заяви позицията си на партньор, на който може да се има пълно доверие, дори във връзка със сложни и опасни начинания. Но коя е жертвата, как смята да постъпи Ива и какъв смразяващ обрат ще настъпи вследствие на фаталната атака?

ГДБОП с опасна акция срещу Андреев в „Братя“

Оръжейният бизнес на Топал и Акарди е силно застрашен – американците спират доставките на оръжие и двамата трябва да вземат спешно решение как да действат от тук нататък. Сандо изисква среща с партньорите, на която те трябва да бъдат убедени да продължат съвместната им дейност. Но положението не изглежда никак добро за братята – те са на път да изгубят изцяло бизнеса си. Има един единствен спасителен ход, който, обаче, е прекалено рисков и твърде неблагонадежден. Той може или да помогне, или да погуби всичко завинаги. Ще поеме ли Денис риска?

Поли с опасност за живота в „Братя“

Разкрил дълго пазената тайна на Гери и то по най-неочаквания начин, Сандо е пред голяма дилема. Това, че неговата приятелка има дете на 8 години, го поставя в не особено комфортна позиция. Въпросите в главата му се умножават с всяка минута – защо Гергана е крила този изключително важен факт толкова време, кой е бащата на детето и къде се намира в цялата картинка. Но най-важният въпрос остава: какво ще се случи с взаимоотношенията между Гери и Сандо, и ще намерят ли начин да съхранят любовта си, или това е началото на края за тях?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.