Гледайте романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Нови любопитни предизвикателства очакват участниците в епизодите на „Един за друг“ тази седмица по NOVA. В четвъртък от предаването си тръгнаха Мария и Виолин, а тази седмица две двойки ще се разделят с надпреварата. За момента най-застрашени от напускане са Гергана и Радослав, които заемат последното място във временното класиране с най-малък бюджет.

„Един за друг“ се сбогува с Мария и Виолин

В епизода тази вечер предстои интелектуална и логически предизвикателна игра, която ще провери как мислят и реагират дамите, поставени под напрежение. Те ще трябва да запазят спокойствие и да проявят съобразителност и логическа мисъл. Дамите ще бъдат изправени пред препятствието да преодолеят лабиринт, разгадавайки следите, които са им оставени.

Логическа задача изпитва ума и физиката на двойките в „Един за друг“

Мъжкото предизвикателство ще даде урок по психология и философия, а в играта за двойки ще изпрати участниците в бъдещето. С какви предизвикателства за ума и тялото ще се сблъскат още влюбените? Кои ще бъдат двете номинирани двойки, които ще се разделят с приключението в най-романтичното риалити в българския телевизионен ефир?

Гледайте новите епизоди на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022