Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

Много напрежение и нови обрати очакват зрителите тази седмица в сериала „Братя“, а в петък (23 април) ще бъде излъчен и двоен епизод на криминалната драма по NOVA. Смъртта на Благоев преобръща ситуацията и заплашва не само оръжейния бизнес на Топал и Акарди, но и личната им сигурност. Двамата са наясно, че в сейфа на починалия висш държавен служител има документи, с които двамата могат да бъдат несправедливо обвинени за смъртта му, както и информация за множество нелегални сделки с оръжия. Денис и Сандо имат един единствен шанс – да откраднат сейфа и да унищожат уликите. Но това е изключително трудна и свръхопасна задача, която може да ги вкара право в затвора.

Ива задейства фатална атака в „Братя“

Радо Андреев също е силно притеснен за съществуващи улики срещу него, защото научава чрез Ива, че полицаите вече разполагат с необходимите доказателства, за да бъде издадена заповед за ареста му. С какво разполагат в отдел „Наркотици“, ще успее ли инспектор Черкезов да реализира плана, по който отдавна работи, или има начин Радо отново да се измъкне?

ГДБОП с опасна акция срещу Андреев в „Братя“

Акарди все още не може да осмисли новината, че приятелката му има 8-годишна дъщеря. Измъчват го хиляди мисли и не е сигурен как трябва да реагира в тази сложна ситуация. От една страна, той обича Гергана, но й е сърдит, че толкова време умишлено е крила този важен факт от него. От друга страна, Сандо напълно осъзнава истината, че все още не е готов да стане родител и страховете му взимат връх. Най-смазващото усещане, което го преследва, е, че може да се окаже толкова лош баща като Филип. Кое може да му помогне за взимането на решение и дали връзката им с Гери има бъдеще?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.